Akaun Demo Pembukaan akaun

Kelebihan dagangan kami

Dagangan pasaran global bermula dari MetaTrader 4

Tidak kira jenis pelabur, individu, institusi, syarikat, dan lain-lain, boleh mencari akaun dagangan yang memenuhi keperluan mereka dan perdagangan pelbagai derivatif kewangan termasuk pertukaran asing, indeks saham dan komoditi melalui perisian MetaTrader 4 kami.

Dagangan pasaran global bermula dari MetaTrader 5

Tidak kira jenis pelabur, individu, institusi, syarikat, dan lain-lain, boleh mencari akaun dagangan yang memenuhi keperluan mereka dan perdagangan pelbagai derivatif kewangan termasuk pertukaran asing, indeks saham dan komoditi melalui perisian MetaTrader 5 kami.

Rakan kongsi

Pembekal perkhidmatan perdagangan yang paling dipercayai di sekeliling anda


Program Broker IB


Cara yang paling mudah dan cepat untuk bekerjasama, untuk memaksimumkan pembangunan keuntungan anda.

NASH mempunyai program kerjasama broker terbaik. Daripada spread, komisen broker, keadaan dagangan yang berdaya saing, penyesuaian insentif eksklusif, ke pejabat belakang yang berfungsi dengan baik dan perunding profesional satu-satu sehenti dan penganalisis yang berpengalaman. Kami telah mencapai tahap profesionalisme kelas dunia.


Kelebihan pelan kerjasama kami

Sila isi borang di bawah dan hantar permohonan anda, kami akan mengatur rundingan anda secepat mungkin.

 • Syarikat
 • Nama
 • Telefon
 • tetap
 • Komunikasi
 • E-mel
 • Negara
 • Provinsi
 • Pengalaman
 • Pasukan
 • Arahan lain

Penyedia kecairan

Kami telah menubuhkan perkongsian yang kuat dengan bank perdagangan utama untuk mensintesis dan mempromosikan kecairan berbilang bank. Pengedaran harga elektronik sangat diperlukan untuk platform dan boleh disediakan melalui penyelesaian label putih atau sambungan API FIX.

Pakar forex kami memantau dan menyesuaikan kecairan sekitar jam dengan mengurangkan spread, menolak slippage dan meningkatkan kadar mengisi untuk mencapai keadaan dagangan yang optimum.

skypefacebookTelegram
Amaran risiko: Dana anda berisiko. Barangan leveraged mungkin tidak sesuai untuk semua pelanggan. Sila baca amaran risiko kami secara terperinci.
Hubungi
Hubungi

Petua risiko tinggi. CFD perdagangan berisiko dan tidak sesuai untuk semua orang. Sila dapatkan nasihat bebas. Kerugian mungkin melebihi pelaburan awal. Leverage tinggi mungkin atau mungkin tidak baik untuk anda. Sebelum membuat keputusan untuk menjalankan CFD, anda perlu mempertimbangkan dengan teliti objektif perdagangan anda, tahap pengalaman dan toleransi risiko. Kerugian mungkin melebihi pelaburan awal anda, jadi anda tidak perlu melabur dalam dana yang anda tidak mampu kerugian. Anda harus memahami semua risiko yang berkaitan dengan CFD.Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan anda dan membaca ringkasan pendedahan risiko. Laman web ini tidak boleh dianggap sebagai pengiklanan atau media permintaan, tetapi saluran maklumat. Tiada apa-apa di laman web ini yang harus dipertimbangkan sebagai iklan, tawaran atau lobi untuk menggunakan perkhidmatan kami.

Laman web ini mengandungi pautan ke laman web yang disediakan atau dikawal oleh pihak ketiga. NASH tidak bertanggungjawab untuk menyemak sebarang maklumat atau bahan yang dipaparkan di mana-mana laman web yang dipautkan. NASH tidak menyokong atau mengesyorkan sebarang produk atau perkhidmatan yang ditawarkan di laman web pihak ketiga yang dipautkan. Maklumat yang terkandung dalam laman web ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Oleh itu, ia tidak sepatutnya dianggap sebagai tawaran atau tawaran untuk meminta sesiapa sahaja di mana-mana bidang kuasa, atau mana-mana tawaran atau permintaan yang tidak dibenarkan kepada sesiapa pun akan menyalahi undang-undang. Nor adalah syor untuk membeli, menjual atau sebaliknya berurusan dengan mana-mana mata wang tertentu atau transaksi logam berharga. Sekiranya anda tidak jelas tentang peraturan mata wang tempatan dan tempat perdagangan logam, anda harus segera meninggalkan laman web ini.

Kami sangat mengesyorkan anda mendapatkan pendapat anda daripada penasihat kewangan bebas sebelum berdagang dalam mana-mana mata wang atau logam.


Copyright ©2019 NASH, All rights reserved

Alamat:Unit G25, Waterfront Studios, 1 Dock Road, London ,E16 1AH,UK
E-mel:service@nashk.com
Telefon:+44 2392160348

Amaran risiko  |   Dasar privasi  |   Pendedahan risiko  |   Syarat penggunaan