Demo-account registratie

Ons handelsvoordeel

Wereldwijde markthandel start vanaf MetaTrader 4

Het maakt niet uit welk type belegger, persoon, instelling, bedrijf, enz., Via onze MetaTrader 4 software een handelsrekening kan vinden die aan hun behoeften voldoet en verschillende financiële derivaten verhandelt, waaronder deviezen, aandelenindex en grondstoffen.

Wereldwijde markthandel start vanaf MetaTrader 5

Het maakt niet uit welk type belegger, persoon, instelling, bedrijf, enz., Via onze MetaTrader 5 software een handelsrekening kan vinden die aan hun behoeften voldoet en verschillende financiële derivaten verhandelt, waaronder deviezen, aandelenindex en grondstoffen.

partners

De meest vertrouwde aanbieder van handelsdiensten om u heen


IB-makelaarsprogramma


De meest handige en snelle manier om samen te werken, om de ontwikkeling van uw winst te maximaliseren.

NASH heeft het beste samenwerkingsprogramma voor makelaars. Van broker spreads, commissies, concurrerende handelsvoorwaarden, aanpassing van exclusieve incentives, tot een goed functionerende backoffice en one-on-one one-stop professionele consultants en ervaren analisten. We hebben de ultieme professionaliteit van wereldklasse bereikt.


Ons samenwerkingsplan voordeel

Vul het onderstaande formulier in en verstuur uw aanvraag, wij regelen uw onderhandeling zo snel mogelijk.

 • Bedrijfsnaam
 • naam
 • telefoon
 • Stadsoproep
 • software
 • E-mail
 • land
 • provincie
 • ervaring
 • Aantal teams
 • toelichting

Aanbieder van liquiditeiten

We hebben sterke partnerschappen opgezet met grote commerciële banken om de liquiditeit van meerdere banken te synthetiseren en te bevorderen. Elektronische prijsverdeling is onmisbaar voor het platform en kan worden geleverd via een white label-oplossing of een FIX API-verbinding.

Onze forex-experts bewaken en passen de liquiditeit 24 uur per dag aan door spreads te verminderen, slippen af te wijzen en vulpercentages te verhogen om optimale handelsvoorwaarden te bereiken.

skypefacebookTelegram
Risicowaarschuwing: uw fondsen lopen risico. Leveraged goederen zijn mogelijk niet geschikt voor alle klanten. Lees onze risicowaarschuwing in detail.
contact
Vul uw contactgegevens in en wij nemen onmiddellijk contact met u op

contact

Hoog risico tips. Handelen in CFD's is riskant en niet voor iedereen geschikt. Vraag onafhankelijk advies. Het verlies kan de initiële investering overschrijden. Hoge leverage kan al dan niet goed voor je zijn. Voordat u besluit om een CFD uit te voeren, moet u uw handelsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie zorgvuldig overwegen. Het verlies kan uw initiële investering overschrijden, dus u moet niet beleggen in fondsen die u zich niet kunt veroorloven te verliezen. U moet alle risico's van CFD's begrijpen. Als u vragen hebt, is het raadzaam om advies in te winnen bij uw financieel adviseur en de samenvatting van de risico-informatie te lezen. Deze website moet niet worden beschouwd als een advertentie- of verzoekmedium, maar als een informatiekanaal. Niets op deze website mag worden beschouwd als een advertentie, aanbieding of lobby om onze services te gebruiken.

Deze website bevat links naar websites die worden aangeboden of beheerd door derden NASH is niet verantwoordelijk voor het beoordelen van informatie of materialen die op een van de gelinkte websites zijn geplaatst. NASH onderschrijft of beveelt geen producten of diensten aan die worden aangeboden op de gekoppelde websites van derden. De informatie op deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden. Daarom moet het niet worden beschouwd als een aanbod of een aanbod om iemand in een rechtsgebied te vragen, of een dergelijk ongeautoriseerd aanbod of verzoek aan iemand zou illegaal zijn. Het is ook geen aanbeveling om een bepaalde valuta of edelmetaaltransactie te kopen, verkopen of anderszins af te handelen. Als u onduidelijk bent over uw lokale valuta en de regelgeving voor spot metal trading, moet u deze site onmiddellijk verlaten.

We raden u ten zeerste aan om uw mening te vragen van een onafhankelijk financieel adviseur voordat u in een valuta of metaal handelt.


Copyright ©2019 NASH, All rights reserved

adres:Unit G25, Waterfront Studios, 1 Dock Road, London ,E16 1AH,UK
E-mail:service@nashk.com
telefoon:+44 2392160348

Risico waarschuwing  |   Privacybeleid  |   Openbaarmaking van risico's  |   Gebruiksvoorwaarden